Doporučujeme

Společně s NEKKY Baby Clubem provozujeme internetový obchod nekky.shop. Všechny produkty také zakoupíte na recepcích NEKKY. Nabízíme výrobky, které sami s úspěchem používáme a můžeme je s klidným vědomím doporučit i Vám.

TOP PRODUKTY

PÉŘOVÁ ZAVINOVAČKA

Zavinovačka dětem dodává pocit polohové jistoty, měkka, stabilní teploty a ohraničeného prostoru. Nabízíme přes 25 barevných kombinací a vzorů. Dvě velikosti – normální a velká. Více informací naleznete na péřová zavinovačka nebo nekky.shop.

Rodiče, kteří začali zavinovačku používat až na základě našeho doporučení se shodují na:

  • zlepšení spánku miminka,
  • výrazném zklidnění dětí,
  • lepší manipulaci.

HNÍZDEČKO

Dodává vašemu miminku pocit jistoty a bezpečí ihned po narození. Poskytuje tepelný komfort a pohodlí. Vhodné k polohování dětí přes den do kolébky, kočárku a postýlky. Zajišťuje větší pohodlí při kojení.

Více než 25 barevných vzorů ve dvou variantách – PÉŘOVÉ a DUTÉ VLÁKNO.

DEKY PRO DĚTI

Stylové a elegantní deky z přírodních materiálů značky MEMI – bambusová, bavlněná, eukalyptová nebo ze 100% Merino vlny.

Deky Minkie, Bubla a Mráček. Máme pro Vás několik barevných variant.

KOJÍCÍ A TĚHOTENSKÝ POLŠTÁŘ

Kojící polštář je vhodný pomocník při kojení miminek. V těhotenství napomáhá k lepšímu spánku nastávající maminky, prevenci bolesti zad a k podpoře rostoucího bříška.

Ergonomický kojící polštář doporučený a odzkoušený našimi laktačními poradkyněmi. V nabídce v několika barevných vzorech.

PŘÍRODNÍ KOSMETIKA

POTŘEBY KE KOJENÍ

Hydrogelové polštářky se u nás staly ve velmi krátké době jedním z nejprodávanějších výrobků firmy Medela.

Elektrická dvoufázová odsávačka mateřského mléka včetně CALMA systému pro krmení novorozence.Věrně napodobuje sací rytmus miminka. Vhodná nejen na domácí použití, ale i při cestování.  Diskrétní design umožňuje jemné a rychlé odsávání, kdekoliv potřebujete.

Silikonové kojící kloboučky švýcarské značky ARDO, které se dokonale přizpůsobí prsní bradavce.

BUDEME MÍT MIMINKO

První e-kniha, která Vás připraví na nový život s miminkem. K dostání pouze na našem nekky.shop. Nyní i ve formátu audioknihy.

PLAVECKÉ POMŮCKY

Pro vaše nejmenší doporučujeme první plavky (kalhotky na koupání) Bambino Mio s vnitřní voděodolnou vrstvou a s pohodlnou a příjemnou bavlněnu podšívkou.

Plavecká deska je vhodnou pomůckou při výuce správného splývání. Dříve než se dítě začne učit plaveckým pohybům, musí kvalitně ovládat splývání na bříšku i na zádech.

Ježek je ideální bezpečnostní plaveckou pomůckou. Při správném upevnění nepadá, zároveň však dítě neomezuje v pohybu, ani při hře. Délku lze nastavit individuálně podle velikosti dítěte. Při plavání ježek přiměřeně nadlehčuje. Jednotlivé dílky je možno ubírat v závislosti na plaveckých dovednostech dítěte.

Další produkty naleznete přímo na stránkách nekky.shop nebo v našem katalogu. Pokud máte jakýkoliv dotaz, neváhejte nás kontaktovat. Rádi zodpovíme veškeré Vaše dotazy.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nekky Baby club

© Nekky Baby Club Zlín