Masáže dětí

Pro koho je program určen? Kurz je věnován rodičům s dětmi od 6. týdne do 5 měsíce věku dítěte, protože pohlazení, je to nejcennější co můžeme dětem dát.

Kde kurz probíhá? Každá lekce je určena pro 3 děti s rodiči a probíhá ve speciálních prostorech pro miminka. Kurzy probíhají v dopoledních i odpoledních hodinách v centru NEKKY I i v centru NEKKY II.

Co vás čeká? Prostřednictvím tohoto kurzu bychom Vás rádi seznámili se základy aromaterapie a jejím využití při nemoci. Ukážeme Vám, jak se děti mají správně hladit a masírovat. Užijete si pěkné, pohodové a voňavé chvíle se svými dětmi pomocí doteku. Dozvíte se, jak můžete pomocí olejíčků řešit problémy s bříškem, usínáním nebo neklidem.

Jak to vidí naše instruktorka? Ukáži Vám, jak snadno lze prostřednictvím hlazení naučit děti relaxovat a uvolnit se. Popovídáme si o možnostech využití aromaterapie k léčbě běžných dětských nemocí. Společně Vás naučím masáž rukou, nožek, hrudníčku, bříška, zad i obličeje. Přijďte si užít chvíle s Vašim miminkem, kdy svou lásku projevujete dotykem a úsměvem.

Jak se k nám objednat?

a) Zavolejte nám na recepci centra NEKKY I, NEKKY II, nebo se za námi zastavteMy Vám rádi poradíme ohledně volného místa a Vašich dalších dotazů.

b) Vyplněním online přihlášky a my se s Vámi spojíme.

Kolik kurz stojí? Kurz obsahuje tři 45 minutové lekce. Informace o ceně naleznete zde.

Nekky Baby club

© Nekky Baby Club Zlín