Rodinné plavání a sauna

Pro koho je program určen? Rodinné plavání je samostatné plavání rodičů s dětmi (bez instruktora) v našich centrech NEKKY. Slouží nejen jako náhrada za zameškanou lekci, ale také pro ty, kteří si chtějí zaplavat a hlavně zařádit v bazénu. Nově můžete na NEKKY II navštívit i saunu.

Kde plaveme? Jistě oceníte široký výběr, kde si můžete se svými dětmi jít zaplavat. Plaveme v obou centrech NEKKY I a NEKKY II a nově i v bazénu na Sportcentru v Městských lázních. Volnou kapacitu naleznete v online rezervačním systému.

Co je cílem programu? Využijte možnost plavat v bezpečném prostředí s vysokými hygienickými standarty. S dětmi můžete potrénovat a procvičit, co jste se v plavání naučili nebo to co jim naopak moc nejde. K dispozici jsou i plavecké pomůcky. Hlavně si děti užijí společné chvíle s Vámi.

Jak probíhá rodinné plavání?

  • Nejdříve je nutné se předem objednat pomocí online rezervačního formuláře.
  • Plaveme o víkendech, ale i ve všední dny.
  • Dodržujeme kapacitu max. 10 osob v bazénu na NEKKY I a max. 16 osob na NEKKY II a na Sportcentru.
  • Na rodinné plavání máte vyhrazeno 45 min v bazénu.
  • Poté máte možnost v klidu posedět na recepci, dát si kávu nebo jiné občerstvení, zatímco děti si pohrají v dětském koutku.
  • Z hygienických důvodů je ZÁKAZ VSTUPU do bazénu v plavkách bermudového typu! V případě porušení tohoto nařízení si vyhrazujeme právo návštěvníka z bazénu vyloučit.

Jak se přihlásit? Je potřeba se předem objednat přes náš online formulář, který naleznete níže. Místa se stále mění (rodiče se odhlašují), doporučujeme sledovat formulář pravidelně. Maximální počet osob objednaných na jednu osobu je 6. Pokud si přejete objednat větší množství osob, místo Vám zarezervujeme po předání náhradních lístků nebo po zaplacení vstupu předem na recepci NEKKY nebo bankovním převodem.

Lze se odhlásit? Pokud se nemůžete dostavit, ZRUŠTE TERMÍN jinak po Vás budeme požadovat úhradu!  ZRUŠENÍ REZERVACE online je možné minimálně 6 hodin předem. Děkujeme.

Kolik stojí vstup? Cena se vztahuje na osobu, ať už dítě nebo dospěláka. Nově je na centru NEKKY II k dispozici i sauna. Vstup do sauny se hradí zvlášť. Ceník naleznete zde.

Nekky Baby club

© Nekky Baby Club Zlín